donderdag, juli 29, 2004

Druk met vliegen

Hey allemaal,
 
Sinds mijn vorige post heb ik weer veel gevlogen. Heb op het moment van schrijven al 10 vluchten gemaakt. Elke dag minimaal 1 vlucht per dag. Ondanks dat het hier erg warm is is het vliegweer lang niet altijd ideaal. Het zicht is hier de laatste dagen slecht geweest vanwege bosbranden in de omgeving. Vandaag is het eindelijk weer wat beter. Er zijn erg veel vluchten namelijk afgelast de laatste dagen.
Mijn vluchten bestonden voornamelijk uit het oefenen van klimmen/dalen, bochtjes draaien, versnellen, vertragen. Heb vandaag stalls gedaan (onverwacht verlies van draagvermogen). Erg leuk om mee te maken (als je hoog genoeg zit). De komende lessen zullen voornamelijk in het teken staan van circuitjes, het oefenen van starts en landingen. Dat is nog lastig,  zeker later op de dag als het door de warmte erg turbulent is. Harde wind maakt het nog extra lastig.
Buiten school gaat alles zijn gangetje. Het weer is nog steeds lekker om bij het zwembad rond te hangen. Dat ga ik dan dadelijk maar weer eens doen. Het lijkt bijna vakantie :)
 
Groetjes
Jeroen

Geen opmerkingen: