maandag, oktober 18, 2004

Roadtrip

Boa tarde!

Ik ben weer veilig aangekomen in Evora! Samen met mijn kamergenoot Fabian zijn we gisterenmorgen vroeg vertrokken vanuit Nederland. Om 5.15 reed ik weg uit Beuningen en om 6.30 heb ik Fabian opgepikt bij de grens voor onze roadtrip richting Portugal.
Nadat ook Fabian’s koffers ingeladen waren en er afscheid genomen was van zijn ouders reden vertrokken we richting het zuiden.
Het was heerlijk rustig op de weg en dus schoot het goed op. Rond 11:00 waren we al bij Parijs. Constant een muziekje aan, beetje met elkaar babbelen, onze vakanties besprekend.
Fabian had voor eten gezorgd dus we hadden een overvloed aan broodjes en drinken bij ons.
Aan het eind van de dag waren we al tot in noord Spanje gekomen. Op zoek dus maar naar een hotelletje in San Sebastiaan. Eenmaal gevonden en ingecheckt zijn we de stad ingegaan om wat te eten. Na een speurtocht van bijna een uur hadden we eindelijk de McDonald’s gevonden. Elke Mc in de wereld is verlicht…behalve deze. Ja, en dan kunnen we die niet vinden. Ook al is het gevestigd schuin tegenover de parkeergarage….
Vandaag om 5.15 opgestaan en om 6 uur reden we weg uit San Sebastiaan. Het eerste uur voerde ons nog door de uitlopers van de Pyreneeën. Erg mooi om dit bij nacht te zien
Ook vandaag schoot het op en rond 10:30 passeerden we Madrid al. Vanaf hier is het één snelweg tot aan Evora. Uiteindelijk draaiden we om 15:00 de parkeerplaats van het hotel op. In totaal 24 uur gereden, zo’n 2350 kilometer.
Eenmaal in het hotel onze kamer weer ingericht, gegeten en onze nieuwe XBOX uitgeprobeerd. Nu al verslavend. Ga dadelijk lekker slapen, ben best wel moe van 2 lange dagen.

Groetjes Jeroen

Geen opmerkingen: